5 Ocak Kurtuluş ve Özgürlük Parkı’nın temeli atıldı

ADANA (İGFA) – Adana’nın Seyhan ilçesinde gerçekleştirilen açılış törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Bilal Bilici, Orhan Sümer ve Ayhan Barut’un yanı sıra siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri de katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan 2000 Evler Mahallesi Muhtarı Tolga Yıldırım, Başkan Zeydan Karalar’a mahalleye sağladığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

CHP Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut ve Bilal Bilici, temel atma töreninde halka seslenerek duygularını ve düşüncelerini paylaştı.

Başkan Zeydan Karalar, halkın kendisine gösterdiği destek için teşekkür ederek yaptığı konuşmada, bu güvene layık olabilmek adına gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

NADİDE BİR PARK ALANI

5 Ocak Kurtuluş ve Özgürlük Parkı’nın temelini atan Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın en göz alıcı parklarından biri olacağını vurgulayarak, 38 bin metrekarelik alanda Adana’nın kurtuluş ve özgürlük ruhunun yaşatılacağı parkta; yeşil alan, anıt duvar, çocuk oyun alanları, kaykay pistleri, yürüyüş ve bisiklet yolları, masa tenisi ve satranç masaları, yağmur bahçeleri ve sürdürülebilir sulama sistemleri gibi birçok özellik bulunacağını açıkladı.

Başkan Zeydan Karalar, inşa edilecek parkın, Merkez Park ve Atatürk Parkı’yla birlikte şehrin en büyük ve en güzel parklarından biri olacağını bildirdi. 5 Ocak Kurtuluş ve Özgürlük Parkı’nın Adana’nın kurtuluşuna adanmış olmasının da özel bir anlam taşıdığını belirten Başkan Karalar, Kurtuluş Mücadelesi’nin önemini vurguladı ve bölgeye semt pazarı yapılacağını duyurdu.

ADALETSİZ SGK BORCU BASKISI

Belediyelerin SGK borçları konusuna da değinen Başkan Zeydan Karalar, sadece 6 CHP’li belediyeye uygulanmak istenen SGK borç tahsilinin adil olmadığını, baskı ve hizmet engelleme girişimi olduğunu belirtti. Karalar, her durumda halka hizmete devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Zeydan Karalar, konuşmasını Hasan Hüseyin Korkmazgil’in “Acıyı Bal Eyledik” şiiri ile tamamladı.

Related Posts

Kassam mücahitleri tespit ettiği Siyonist muhbirleri havaya uçurdu

Kassam Tugayı mücahitleri Gazze’nin her köşesini işgalci İsrail’e mezar etmeye devam ediyor. Mücahitler, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinin doğusunda Kassamlı mücahitlerin yerini Katil sürülerine ihbar eden Müstağribleri, girdikleri evin bahçesinde havaya uçurdu.

Sivas’ta feci kaza: 1 ölü, 3’ü çocuk 4 yaralı

Sivas’ta karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3’ü çocuk 4 kişi yaralandı.

Trump, Ukrayna’da barış için yol haritasını belirledi

Trump, Ukrayna savaşında yeni bir yol haritasını iki hafta içinde açıklayacağını söyledi. Kararın Rusya’nın tavrına bağlı olduğunu belirten ABD Başkanı, “Putin bizi kandırıyorsa karşılığını alır” dedi. Trump, sivillere yönelik saldırılar nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını da vurguladı.

Dünyaca ünlü isimlerden İngiliz hükümetine Gazze çağrısı

Aralarında şarkıcı Dua Lipa, oyuncu Benedict Cumberbatch, eski futbolcu Gary Lineker ile şarkıcı Annie Lennox’un da bulunduğu 300’den fazla ünlü, İngiltere hükümetini “Gazze’deki İngiliz suç ortaklığını sona erdirmeye” çağırdı.

Okyanusun ortasında hayatta kalma mücadelesi: Sakarya’dan Pasifik’e film gibi yolculuk

Denizcilikle herhangi bir ilgisi olmayan Cengiz Arslanoğlu, Sadun Boro’dan etkilenerek teknesiyle Sakarya’dan Pasifik Okyanusu’na açıldı. Burada çeşitli badireler atlatan Arslanoğlu, hayatta kalma hikayesini Arena’da anlattı.

İtalya: Filistinlilerin, Gazze’den çıkarılması kabul edilebilir bir seçenek değil

İtalya: Filistinlilerin, Gazze’den çıkarılması kabul edilebilir bir seçenek değil