5 Ocak Kurtuluş ve Özgürlük Parkı’nın temeli atıldı

ADANA (İGFA) – Adana’nın Seyhan ilçesinde gerçekleştirilen açılış törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Bilal Bilici, Orhan Sümer ve Ayhan Barut’un yanı sıra siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri de katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan 2000 Evler Mahallesi Muhtarı Tolga Yıldırım, Başkan Zeydan Karalar’a mahalleye sağladığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

CHP Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut ve Bilal Bilici, temel atma töreninde halka seslenerek duygularını ve düşüncelerini paylaştı.

Başkan Zeydan Karalar, halkın kendisine gösterdiği destek için teşekkür ederek yaptığı konuşmada, bu güvene layık olabilmek adına gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

NADİDE BİR PARK ALANI

5 Ocak Kurtuluş ve Özgürlük Parkı’nın temelini atan Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın en göz alıcı parklarından biri olacağını vurgulayarak, 38 bin metrekarelik alanda Adana’nın kurtuluş ve özgürlük ruhunun yaşatılacağı parkta; yeşil alan, anıt duvar, çocuk oyun alanları, kaykay pistleri, yürüyüş ve bisiklet yolları, masa tenisi ve satranç masaları, yağmur bahçeleri ve sürdürülebilir sulama sistemleri gibi birçok özellik bulunacağını açıkladı.

Başkan Zeydan Karalar, inşa edilecek parkın, Merkez Park ve Atatürk Parkı’yla birlikte şehrin en büyük ve en güzel parklarından biri olacağını bildirdi. 5 Ocak Kurtuluş ve Özgürlük Parkı’nın Adana’nın kurtuluşuna adanmış olmasının da özel bir anlam taşıdığını belirten Başkan Karalar, Kurtuluş Mücadelesi’nin önemini vurguladı ve bölgeye semt pazarı yapılacağını duyurdu.

ADALETSİZ SGK BORCU BASKISI

Belediyelerin SGK borçları konusuna da değinen Başkan Zeydan Karalar, sadece 6 CHP’li belediyeye uygulanmak istenen SGK borç tahsilinin adil olmadığını, baskı ve hizmet engelleme girişimi olduğunu belirtti. Karalar, her durumda halka hizmete devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Zeydan Karalar, konuşmasını Hasan Hüseyin Korkmazgil’in “Acıyı Bal Eyledik” şiiri ile tamamladı.

Related Posts

YRP lideri Fatih Erbakan ittifak için tarih verdi, erken seçim çağrısı yaptı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, erken seçim çağrısını yineledikten sonra ittifak sorularına cevap verdi. Erbakan, ittifak görüşmelerinin seçime yakın bir dönemde olabileceğini söyledi.

ABD: Eğer Gazze’de ateşkes olursa, açıkçası herkesin kabul ettiği unsurlar olacak

ABD: Eğer Gazze’de ateşkes olursa, açıkçası herkesin kabul ettiği unsurlar olacak

Başkan Tugay’dan İzmir’deki operasyonla ilgili açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, operasyon hakkında açıklama yaptı. Tugay, “Soruşturmanın siyasi amaçlı olduğu kanaatindeyim” dedi.

Rusya’da ölen askerlere veda… Kim’in gözleri doldu

Kuzey Kore’de, Rus ordusu saflarında savaşırken hayatını kaybeden Kuzey Koreli askerler için anma töreni düzenlendi.

Shakira ile Epson arasında ilham verici ortaklık

Küresel baskı ve projeksiyon teknolojileri lideri Epson, dünyaca ünlü müzik yıldızı, girişimci ve yenilikçi kişiliğiyle tanınan Shakira’yı Orta Doğu, Türkiye, Afrika, Orta Asya ve Batı Asya META-CWA bölgeleri için resmi marka elçisi olarak duyurdu. 1 …

Yangın gitti arkasında enkazı kaldı! ‘Burada nasıl yaşanır artık’

İzmir’in Menderes ilçesi Kuyucak Mahallesi ile Seferihisar ilçesinde başlayan yangın büyük oranda söndürülürken yerleşim yerlerine de sıçrayan yangın ardında harabe bıraktı. Yangının büyük hasarlara neden olduğu Seferhisar Doğankent Sitesi sakinleri ise gördükleri manzara karşısında şoke oldu.