Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evde Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde yaşayan Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur’un sabah evden ayrılmaması yakınları arasında endişe yarattı. Bodur’dan haber alamayan yakınları durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, Bodur’un evinde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise sobanın hemen yanında hareketsiz bir şekilde yatakta bulundu. Yapılan incelemede maalesef Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bu trajik olayın detaylarını aydınlatmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Yakınları, Bodur’un ani ölümüyle derin bir üzüntü yaşarken, olayın neden kaynaklandığı henüz netlik kazanmış değil.

Related Posts

Shakira ile Epson arasında ilham verici ortaklık

Küresel baskı ve projeksiyon teknolojileri lideri Epson, dünyaca ünlü müzik yıldızı, girişimci ve yenilikçi kişiliğiyle tanınan Shakira’yı Orta Doğu, Türkiye, Afrika, Orta Asya ve Batı Asya META-CWA bölgeleri için resmi marka elçisi olarak duyurdu. 1 …

Yangın gitti arkasında enkazı kaldı! ‘Burada nasıl yaşanır artık’

İzmir’in Menderes ilçesi Kuyucak Mahallesi ile Seferihisar ilçesinde başlayan yangın büyük oranda söndürülürken yerleşim yerlerine de sıçrayan yangın ardında harabe bıraktı. Yangının büyük hasarlara neden olduğu Seferhisar Doğankent Sitesi sakinleri ise gördükleri manzara karşısında şoke oldu.

Bakanlık yeni liste yayınladı! Milyonlarca insana sucuk, köfte diye kafa, sakaktat, gıda boyası yedirdiler

Tarım ve Orman Bakanlığı halk sağlığını tehdit eden taklit ve tağşiş ürünlere ve bu ürünleri üreten firmalara ilişkin yeni bir bilgilendirme yayınladı. Yayınlanan yeni listede bazı firmalar köfte, sucuk gibi ürünlerde sakatat, kalp, kanaklı et ve tek tırnaklı et kullandı

Netanyahu’nun oğlu açıkladı: Neden ABD’ye taşındı?

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, muhalif protestocuların kendisine yönelik “ölüm tehditleri” nedeniyle ülkeyi terk ederek ABD’ye taşındığını iddia etti.

İsrail’den Mescid-i Aksa’da “düğün provokasyonu”

İsrail yönetimi, Filistin topraklarına el koyan İsraillilerin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’nın avlusunda “düğün kutlaması” yapmasına izin verdi. Kudüs Valiliği, uygulamaya tepki gösterdi.

Azerbaycan’da 2 Rus gazeteci gözaltına alındı: Rusya, Büyükelçiyi bakanlığa çağırdı

Azerbaycan’da Rus medya ağı Russia Today’in Bakü’deki kolu olan Sputnik Azerbaycan ofisine düzenlenen operasyonda, Rusya Federal Güvenlik Servisi’nden (FSB) 2 görevli gözaltına alındı. Bunun üzerine Rusya, Azerbaycan’ın Moskova Büyükelçisi Rahman Mustafayev’in bakanlığa çağrıldığını duyurdu.