Kulis: Erdoğan, otel yangınıyla ilgili ‘Arkadaşımız dahi olsa herkes cezasını alacak’ dedi

AK Parti MKYK Toplantısında Kartalkaya’daki Yangın Görüşüldü

Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK), dün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde bir araya geldi.

DHA’nın AK Parti kaynaklarından edindiği bilgilere göre; toplantıda bakanlar, Kartalkaya’daki otel yangınıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yangınla ilgili itfaiye denetimlerinde zorunlu bir periyotun olmadığını ancak düzenleme gerektiğini ifade etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kartalkaya’daki olayın kronolojisini detaylı bir şekilde aktardı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise 4 müfettişin görevlendirilerek sürecin titizlikle takip edildiğini belirtti. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ise Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki yangınla ilgili TBMM’de araştırma komisyonu kurulması için kanun teklifi sunacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 78 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili, “Otel yangınında kim olursa olsun, hatalı olan herkes cezasını çekecek” dediği belirtildi.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Evinde egzotik hayvan besleyen kişiye 472 bin TL ceza

Bursa’da yasa dışı şekilde bulundurulan egzotik hayvanlar koruma altına alındı.

İmamoğlu’ndan diploma çıkışı: Bu kararı alanların zorbalıklarını kimseye anlatacak yüzleri olmayacak

İmamoğlu’ndan diploma çıkışı: Bu kararı alanların zorbalıklarını kimseye anlatacak yüzleri olmayacak

Dışişleri Bakanlığı: İsrail’in bölge ülkelerine yönelik saldırıları barış ve istikrarı hedef almaktadır

“Netanyahu hükümetinin Gazze’deki işgalini genişletme yönündeki son kararı da aynı yayılmacı ve tahripkar anlayışın tezahürüdür”

İsrail’in Gazze’de bir okula düzenlediği saldırıda çoğu çocuk 17 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nin orta kesimlerindeki El-Bureyc Mülteci Kampında bir okula düzenlediği saldırıda 17 kişi hayatını kaybetti.

Erdoğan havuz medyasına ödül yağdırdı: Uçaktaki gazeteciler ödülü kaparken ‘Yılın Haber Sitesi’ dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10. Anadolu Medya Ödüllerini sahiplerine takdim etti. Ödül alan isimlerin ve jüri üyelerinin Erdoğan’ın uçağına sık sık binen ve iktidara yakın isimler olması dikkat çekti.

ABD Eğitim Bakanlığı, Harvard’ın fonlarını Trump’ın taleplerine bağladı

ABD’nin en kökü üniversitelerinden Harvard Üniversitesi ile Trump yönetimi arasındaki fon krizi derinleşerek devam ediyor. ABD Eğitim Bakanlığı, üniversiteye bir mektup göndererek hükümetin taleplerine uyulmadığı sürece mevcut fonların askıya …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir