İstanbul-Ankara yolunda sis etkisi: Görüş mesafesi düştü

Bolu Dağı Geçişi ve Anadolu Otoyolu’nda Ulaşım Sorunları: Sis ve Sağanak Yağış Etkili

Bolu Dağı geçişi ve Anadolu Otoyolu’nda, viyadükler ve tünel mevkilerinde meydana gelen sis ve sağanak yağış, ulaşımı olumsuz yönde etkiledi.

AA’nın raporuna göre; İstanbul ile Ankara arasındaki yolculuğu sağlayan D-100 kara yolunun Bolu Dağı bölümünde bulunan Karayolları Kavşağı, Bakacak ve Karanlıkdere bölgelerinde sisin yoğunlaştığı belirtildi.

Sürücüler, görüş mesafesinin azaldığı rampa ve virajlı yollarında daha temkinli bir şekilde seyahat ettiler. Bölgede görev yapan karayolları, polis ve jandarma ekipleri ise sürücüleri aşırı hız yapmamaları ve güvenli bir takip mesafesi bırakmaları konusunda uyardılar.

Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve Bolu Dağı Tüneli bölümünde ise sağanak yağış ve sis etkili oldu.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

ABD’de ‘İzmir’ rüzgarı: Grev nedeniyle Philadelphia şehrinde çöp yığınları oluştu

ABD’nin Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia kentinde yaklaşık bir haftadır sokaklarda biriken çöplerle gündeme gelen kriz çözüme kavuştu. Binlerce belediye çalışanını temsil eden sendika ile yetkililer arasında anlaşma sağlandı ve grev resmen sona erdi. Kentteki manzara geçtiğimiz haftalarda İzmir’de yaşananları hatırlattı.

Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Evinizde varsa dikkat! Toplatma kararı çıktı

Ticaret Bakanlığı, Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi üzerinden sağlık riski barındıran yeni ürünleri kamuoyuna açıkladı. Son yapılan uygulamalar kapsamında oda kokuları ve evcil hayvanları ilgilendiren ürünlerin yasaklanması ve toplatılmasına karar verildi.

Rusya: ABD ekonomiyi siyasi silaha çevirdi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin ticari ve ekonomik araçları siyasi baskı unsuru olarak kullanmaya devam ettiğini belirterek, “Bu çizgi, uluslararası ekonomik işbirliği mimarisinin bozulmasına yol açıyor.” dedi.

2 bin yıl sonra ilk kez gün yüzüne çıktı: İskenderiye Feneri’nin temelleri keşfedildi

İskenderiye Feneri’ne ait kalıntılar, 2 bin yıl sonra Akdeniz’in derinliklerinden çıkarıldı. Mısır Turizm ve Antik Eserler Bakanlığı’nın izniyle yürütülen çalışmalara Fransız arkeolog Isabelle Hairy liderlik etti. Proje kapsamında, toplam 22 dev taş …

Hava sıcaklığı 40 dereceyi buldu: Sokaklar boş kaldı

Mardin’de hava sıcaklığı 40 derecenin üzerine çıkarken, kent genelinde cadde ve sokaklar boş kaldı. Dışarı çıkmayı tercih edenlerse park ve bahçelerde vakit geçirerek sıcaktan korunmaya çalıştı.

Evini kaçak tarihi eser ve silah deposu haline getirmiş

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi’nde yaşayan T.Ö. isimli şahsın evine, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.