Hatay’da kuyumcu dükkanına saldırı: 1 ölü

Reyhanlı’da Kuyumcu Saldırısında Genç Bir Adam Hayatını Kaybetti

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde, kuyumcu dükkanına gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda 26 yaşındaki M.S., bu saldırıda hayatını kaybetti.

Olay, Atatürk Caddesi’nde bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. İki şüpheliden biri, tabanca ile M.S.’ye ateş açtı. M.S. yere düşerken, saldırgan diğer şüpheli ile birlikte kaçtı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan M.S. ilk müdahalenin ardından Reyhanlı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen genç adam kurtarılamayarak hayatını kaybetti ve cansız bedeni otopsi için morga götürüldü.

Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin A.O. ve M.A. olduğunu tespit etti. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor. Gözaltındaki şüphelilerin sorgusu yapılacak ve olayın detayları aydınlatılmaya çalışılacak.

Related Posts

MHP’de ‘süreç’ istifaları: Belediye meclisi üyesi, ‘MHP-AKP-DEM ittifakıyla yürümeyeceğim’ dedi

MHP’de ‘süreç’ istifalarının yeni adresi Trabzon oldu. Araklı Belediye Meclisi Ahmet Kaplan, “Bir Türk milliyetçisi olarak MHP-AKP-DEM ittifakının çıkmış olduğu yolda beraber yürümeyeceğim” diyerek MHP saflarından ayrıldığını duyurdu.

Suriye’de yine silahlar konuşmaya başladı | Dürzi-Arap Bedevi çatışması büyüyor: Onlarca ölü ve yaralı var!

Suriye’de yine silahlar konuşmaya başladı | Dürzi-Arap Bedevi çatışması büyüyor: Onlarca ölü ve yaralı var!

Rusya Donetsk’te 2 yerleşim birimini ele geçirdi

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesinde iki yerleşim biriminin kontrolünü ele geçirdiklerini bildirdi.

WSJ iddia etti… ‘Netanyahu İran’a saldırı izni aldı’

AMERİKAN Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump’a, İran’ın nükleer silah çalışmalarına yeniden başlaması halinde Tahran’a tekrar saldırabileceğini söyledi.

İstanbul’da alev alan hafif ticari araç küle döndü

İstanbul’da seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç küle döndü.

İYİ Parti’den MSB’ye ’12 şehit’ soruları: ‘İstihbaratı teröristten mi aldınız?’

İYİ Partili Turhan Çömez, 6 Temmuz Pazar günü Irak’ın Pençe-Kilit harekât bölgesinde 12 askerin şehit olduğu olaya ilişkin soru işaretlerini TBMM gündemine getirdi. Çömez, “Mağaradaki aramanın PKK itirafçısı bir kadın teröristin vermiş olduğu bilgiler üzerine yapıldığı iddiaları doğru mu” diye sordu.