Duvarlarında çatlaklar oluşan 7 katlı bina tahliye edildi

Kartal’da 7 Katlı Binanın Çatlaması Sonucu Tahliye Edildi

Kartal Orhantepe Mahallesi Anıl Sokak üzerinde bulunan 7 katlı bir binanın yan tarafında yapılan çalışmalar nedeniyle iç duvarlarında çatlaklar oluştu. Bina sakinleri durumu Kartal Belediyesi ekiplerine bildirdi ve binanın boşaltılmasına karar verildi.

Bina İncelemesi Başladı

Kartal Belediyesi ekipleri, binanın güvenliği için tedbir amaçlı tahliye kararı aldı. Dairelerde bulunan eşyalar, özel eşya taşıma asansörleri ve nakliye kamyonları ile boşaltıldı. Belediye ekipleri, binadan karot örnekleri alarak detaylı bir inceleme yapacak.

Bina sakini Nurettin Gürel durumu şöyle aktardı: “Yan taraftaki inşaat çalışmaları binamızda çatlaklara neden oldu. Binamızda yamulmalar başladı ve şu an evlerimizi boşaltmaya çalışıyoruz.”

Bina sakinlerinden Zeki Gürel ise, “Binanın riskli olduğu doğru olabilir ancak bir tahliye kararı verilmeden önce insanların durumu düşünülmeli. İnsanların nereye gideceği, çocukların okulu gibi faktörler göz önünde bulundurulmalı. Aniden tahliye edilmesi mağduriyetlere yol açabilir.”

Related Posts

MHP’de ‘süreç’ istifaları: Belediye meclisi üyesi, ‘MHP-AKP-DEM ittifakıyla yürümeyeceğim’ dedi

MHP’de ‘süreç’ istifalarının yeni adresi Trabzon oldu. Araklı Belediye Meclisi Ahmet Kaplan, “Bir Türk milliyetçisi olarak MHP-AKP-DEM ittifakının çıkmış olduğu yolda beraber yürümeyeceğim” diyerek MHP saflarından ayrıldığını duyurdu.

Suriye’de yine silahlar konuşmaya başladı | Dürzi-Arap Bedevi çatışması büyüyor: Onlarca ölü ve yaralı var!

Suriye’de yine silahlar konuşmaya başladı | Dürzi-Arap Bedevi çatışması büyüyor: Onlarca ölü ve yaralı var!

Rusya Donetsk’te 2 yerleşim birimini ele geçirdi

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesinde iki yerleşim biriminin kontrolünü ele geçirdiklerini bildirdi.

WSJ iddia etti… ‘Netanyahu İran’a saldırı izni aldı’

AMERİKAN Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump’a, İran’ın nükleer silah çalışmalarına yeniden başlaması halinde Tahran’a tekrar saldırabileceğini söyledi.

İstanbul’da alev alan hafif ticari araç küle döndü

İstanbul’da seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç küle döndü.

İYİ Parti’den MSB’ye ’12 şehit’ soruları: ‘İstihbaratı teröristten mi aldınız?’

İYİ Partili Turhan Çömez, 6 Temmuz Pazar günü Irak’ın Pençe-Kilit harekât bölgesinde 12 askerin şehit olduğu olaya ilişkin soru işaretlerini TBMM gündemine getirdi. Çömez, “Mağaradaki aramanın PKK itirafçısı bir kadın teröristin vermiş olduğu bilgiler üzerine yapıldığı iddiaları doğru mu” diye sordu.