Colani Türkiye sınırında: ‘Bu kampları kaldıracağız’

Colani, cumhurbaşkanlığı görevine başlamasının ardından, ülke içindeki İdlib ilini ve çadır kampı bölgesini ziyaret etti.

Suriye-Türkiye sınırına yakın Azrak Çadır Kampı’nı ziyaret eden Colani, burada vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

Colani, vatandaşlar arasında geçen diyaloğunda, “Kardeşlerim, savaştan önce bazı vatandaşlar bana gelip kamplardaki insanların sıkıntılarını anlattı ve yardım talep etti. Ben de onlara şu cevabı verdim; Öncelikle bölgelerimizi özgürleştirip halkımızı evlerine geri döndürmek için mücadele edeceğiz. Allah’ın izniyle bu kampları kaldıracağız. Sadece biraz sabredin” dedi.

Colani, “Önceliklerinin yıkılan bölgeleri yeniden inşa etmek ve sivilleri onurlu şekilde yuvalarına döndürmek” olduğunu kaydetti.

Colani, temaslarının ardından Halep’e gitmek için bölgeden ayrıldı.

Related Posts

Evinde egzotik hayvan besleyen kişiye 472 bin TL ceza

Bursa’da yasa dışı şekilde bulundurulan egzotik hayvanlar koruma altına alındı.

İmamoğlu’ndan diploma çıkışı: Bu kararı alanların zorbalıklarını kimseye anlatacak yüzleri olmayacak

İmamoğlu’ndan diploma çıkışı: Bu kararı alanların zorbalıklarını kimseye anlatacak yüzleri olmayacak

Dışişleri Bakanlığı: İsrail’in bölge ülkelerine yönelik saldırıları barış ve istikrarı hedef almaktadır

“Netanyahu hükümetinin Gazze’deki işgalini genişletme yönündeki son kararı da aynı yayılmacı ve tahripkar anlayışın tezahürüdür”

İsrail’in Gazze’de bir okula düzenlediği saldırıda çoğu çocuk 17 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nin orta kesimlerindeki El-Bureyc Mülteci Kampında bir okula düzenlediği saldırıda 17 kişi hayatını kaybetti.

Erdoğan havuz medyasına ödül yağdırdı: Uçaktaki gazeteciler ödülü kaparken ‘Yılın Haber Sitesi’ dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10. Anadolu Medya Ödüllerini sahiplerine takdim etti. Ödül alan isimlerin ve jüri üyelerinin Erdoğan’ın uçağına sık sık binen ve iktidara yakın isimler olması dikkat çekti.

ABD Eğitim Bakanlığı, Harvard’ın fonlarını Trump’ın taleplerine bağladı

ABD’nin en kökü üniversitelerinden Harvard Üniversitesi ile Trump yönetimi arasındaki fon krizi derinleşerek devam ediyor. ABD Eğitim Bakanlığı, üniversiteye bir mektup göndererek hükümetin taleplerine uyulmadığı sürece mevcut fonların askıya …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir