Bursa Büyükşehir’den sağlıklı altyapı için yoğun mesai

BURSA (İGFA) – ‘Kentin her köşesine eşit hizmet’ anlayışıyla Bursa’nın tamamında altyapıyı güçlendirmek ve sağlıklı hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeyi güçlü bir altyapıya kavuşturacak yatırımlarına BUSKİ’nin projeleriyle devam ediyor.

İnegöl’de yürüttükleri kapsamlı yenileme çalışmalarına devam eden BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Gemlik ilçesi Eşref Dinçer ve Osmaniye mahallelerinde yaklaşık 2 kilometrelik atık su ve yağmur suyu hattı çalışmalarını yürütüyor.

Mustafakemalpaşa ilçesi Lalaşahin Mahallesi TOKİ hattı kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatı yapım işi kapsamında Lalaşahin ve Orta Mahallelerde 12 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları da hızla sürdürülüyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, tüm ilçeleri sağlıklı bir altyapıya kavuşturmak için BUSKİ Genel Müdürlüğü aracılığıyla projeleri tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi. İnegöl ilçesindeki altyapı yenileme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Bozbey, “Sahadaki personellerimizin özverili çalışmalarıyla 17 ilçede altyapı yatırımlarımız devam ediyor.

Bu kapsamda Gemlik ilçesi Eşref Dinçer ve Osmaniye mahalleleri ile Mustafakemalpaşa ilçesi Lalaşahin ve Orta mahallelerinde ekiplerimiz çalışmaları yürütüyor. Bu hizmetlerle gelişmiş ve dirençli bir Bursa hedefliyoruz. Sağlıklı kentler güçlü altyapılar üzerine inşa edilebilir. Tüm ilçeleri sağlıklı altyapıya kavuşturmaya kararlıyız” dedi.

Related Posts

MHP’de ‘süreç’ istifaları: Belediye meclisi üyesi, ‘MHP-AKP-DEM ittifakıyla yürümeyeceğim’ dedi

MHP’de ‘süreç’ istifalarının yeni adresi Trabzon oldu. Araklı Belediye Meclisi Ahmet Kaplan, “Bir Türk milliyetçisi olarak MHP-AKP-DEM ittifakının çıkmış olduğu yolda beraber yürümeyeceğim” diyerek MHP saflarından ayrıldığını duyurdu.

Suriye’de yine silahlar konuşmaya başladı | Dürzi-Arap Bedevi çatışması büyüyor: Onlarca ölü ve yaralı var!

Suriye’de yine silahlar konuşmaya başladı | Dürzi-Arap Bedevi çatışması büyüyor: Onlarca ölü ve yaralı var!

Rusya Donetsk’te 2 yerleşim birimini ele geçirdi

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesinde iki yerleşim biriminin kontrolünü ele geçirdiklerini bildirdi.

WSJ iddia etti… ‘Netanyahu İran’a saldırı izni aldı’

AMERİKAN Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump’a, İran’ın nükleer silah çalışmalarına yeniden başlaması halinde Tahran’a tekrar saldırabileceğini söyledi.

İstanbul’da alev alan hafif ticari araç küle döndü

İstanbul’da seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç küle döndü.

İYİ Parti’den MSB’ye ’12 şehit’ soruları: ‘İstihbaratı teröristten mi aldınız?’

İYİ Partili Turhan Çömez, 6 Temmuz Pazar günü Irak’ın Pençe-Kilit harekât bölgesinde 12 askerin şehit olduğu olaya ilişkin soru işaretlerini TBMM gündemine getirdi. Çömez, “Mağaradaki aramanın PKK itirafçısı bir kadın teröristin vermiş olduğu bilgiler üzerine yapıldığı iddiaları doğru mu” diye sordu.