Beylikdüzü’nde alkollü mekanda kavga: 2 ağır yaralı, 3 gözaltı

Beylikdüzü Marina’da Meydana Gelen Kavga!

Geçtiğimiz gece Beylikdüzü Marina’da meydana gelen olayda alkollü bir mekanda bulunan arkadaş grubu, diğer müşterileri rahatsız ederek taşkınlık yaptı. İşletme çalışanları grubu uyararak dışarı çıkarmak istediğinde ise tartışma çıktı ve kavga başladı.

Olay yerine polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kavga nedeniyle toplanan kalabalığı dağıtırken, yapılan kontrollerde 2 kişinin ağır yaralandığı belirlendi ve hemen ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Polis, kavgaya karıştığı tespit edilen 3 kişiyi gözaltına alarak soruşturmaya devam ediyor.

Related Posts

Netanyahu, Washington’da: Trump’la aynı hafta içinde ikinci kez görüşüp Gazze’nin geleceğini konuştu

Netanyahu, Washington’da: Trump’la aynı hafta içinde ikinci kez görüşüp Gazze’nin geleceğini konuştu

Yapay zekayla 3 ülkenin dışişleri bakanını dolandırdılar

ABD Dışişleri Bakanlığı, yapay zeka teknolojisi kullanılarak Dışişleri Bakanı Marco Rubio’yu taklit eden bir dolandırıcının, üst düzey yetkililere ulaştığına dair alarm verdi.

Pos cihazlarıyla 50 milyar TL’lik vurgun

İstanbul başta olmak üzere 6 ilde POS cihazları üzerinden 47.5 milyar liralık vurgun yaptıkları belirlenen 85 kişi hakkında gözaltı kararı verildi

Dünyada bir ilk: Türkiye, yapay zekaya erişim engeli getirdi

Sosyal medya platformu X’in yapay zeka uygulaması Grok, dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Atatürk’ün de bulunduğu çok sayıda isme yönelik hakaret içerikli paylaşımlarda bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını belirterek, Grok hakkında erişim engeli kararı aldı.

Paşinyan’ın dini liderlere saldırılarına tepki: ‘Amaç geleneksel bağları bozmak’

Brezilyalı uluslararası ilişkiler uzmanı Conceiçao, Ermenistan’da Başbakan Nikol Paşinyan’ın dini liderlere ve Apostolik Kilise’ye yönelik saldırılarının geleneksel tarihi ve kültürel bağları ortadan kaldırmayı amaçladığını belirtti.

ABD, HTŞ’yi terör örgütleri listesinden çıkardı

ABD, Suriye Geçiş Dönemi Cumhurbaşkanı Ahmed Şara’nın lideri olduğu Heyet Tahrir Şam’ı (HTŞ) “yabancı terör örgütleri” listesinden çıkardı. ABD Dışişleri Bakanlığı, HTŞ’nin terör örgütleri listesinden çıkardığını duyurdu. Karar, ABD’nin resmi …