Asli kusurlu çıkmıştı: Zehra Kınık yurt dışı çıkış yasağının da kaldırılmasını istedi

İstanbul Beykoz’da Yaşanan Trafik Kazasıyla İlgili Gelişmeler

İstanbul Beykoz’da meydana gelen trafik kazasında bir motosiklete çarparak 17 yaşındaki Batın Barlasçeki’nin hayatını kaybetmesine ve üç kişinin yaralanmasına sebep olan eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatıma Zehra Kınık Demir, tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağının da kaldırılmasını talep etti. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, Fatıma Zehra Kınık Demir’in motosiklete çarpması sonucu trajik bir kaza meydana gelmişti.

Detaylar

Olayın ardından gözaltına alınan Fatıma Zehra Kınık Demir, bir günlük gözaltı sürecinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yapılan bilirkişi raporunda, kazanın meydana gelmesinde kusurlu bulunduğu kaydedildi. İlk duruşmada adli kontrol kararı kaldırılan Kınık, yurt dışı çıkış yasağının da kaldırılmasını talep etti ancak taraflar arasında anlaşmazlık devam ediyor.

  • Mahkeme heyeti, tarafların taleplerini reddederek duruşmayı 30 Nisan’a erteledi ve dosyanın Adli Tıp Trafik İhtisas Dairesi’ne gönderilmesine karar verdi.
  • Bilirkişi raporunda, kazanın oluş şeklinin incelenmesi sonucu, asli kusurlunun Fatıma Zehra Kınık Demir olduğu belirtildi.
  • Yavuz Selim Öztürk’ün annesi, Kınık’ın ilk etapta tutuklanması gerektiğini dile getirerek bağımsız bir yargılama süreci talep etmişti.

Son duruşmada avukatların itirazı üzerine mahkeme heyeti, tarafların taleplerini reddederek dosyanın daha detaylı incelenmesi için süre verdi. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

(ANKA HABER AJANSI)

Related Posts

Evinde egzotik hayvan besleyen kişiye 472 bin TL ceza

Bursa’da yasa dışı şekilde bulundurulan egzotik hayvanlar koruma altına alındı.

İmamoğlu’ndan diploma çıkışı: Bu kararı alanların zorbalıklarını kimseye anlatacak yüzleri olmayacak

İmamoğlu’ndan diploma çıkışı: Bu kararı alanların zorbalıklarını kimseye anlatacak yüzleri olmayacak

Dışişleri Bakanlığı: İsrail’in bölge ülkelerine yönelik saldırıları barış ve istikrarı hedef almaktadır

“Netanyahu hükümetinin Gazze’deki işgalini genişletme yönündeki son kararı da aynı yayılmacı ve tahripkar anlayışın tezahürüdür”

İsrail’in Gazze’de bir okula düzenlediği saldırıda çoğu çocuk 17 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nin orta kesimlerindeki El-Bureyc Mülteci Kampında bir okula düzenlediği saldırıda 17 kişi hayatını kaybetti.

Erdoğan havuz medyasına ödül yağdırdı: Uçaktaki gazeteciler ödülü kaparken ‘Yılın Haber Sitesi’ dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10. Anadolu Medya Ödüllerini sahiplerine takdim etti. Ödül alan isimlerin ve jüri üyelerinin Erdoğan’ın uçağına sık sık binen ve iktidara yakın isimler olması dikkat çekti.

ABD Eğitim Bakanlığı, Harvard’ın fonlarını Trump’ın taleplerine bağladı

ABD’nin en kökü üniversitelerinden Harvard Üniversitesi ile Trump yönetimi arasındaki fon krizi derinleşerek devam ediyor. ABD Eğitim Bakanlığı, üniversiteye bir mektup göndererek hükümetin taleplerine uyulmadığı sürece mevcut fonların askıya …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir