Bingöl’de Kasten Öldürme Suçlusu Yakalandı

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri Tarafından Yakalanan Şahıs Cezaevine Gönderildi

Bingöl’de aranan şahısların yakalanması için İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen istihbari ve fiziki takip sonucunda kasten öldürme suçundan 8 yıl 2 ay 22 gün hapis cezası alan E.B. isimli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs, yapılan işlemlerin ardından Elazığ T Tipi Cezaevine gönderildi. Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

AKP’li meclis üyesi silahlı saldırıda öldürüldü

Balıkesir’in Havran ilçesinde AKP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Anıl Yüksel, kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Fail kaçtı.

ABD Adalet Bakanlığı’ndan Epstein hamlesi: Kız arkadaşı ile görüşecek

ABD Adalet Bakanlığının, kız çocuklarına cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturmaktan tutuklu yargılanırken ölü bulunan Jeffrey Epstein’ın eski kız arkadaşı Ghislaine Maxwell ile görüşeceği iddia edildi.

Çanakkale’de Motosiklet Kundaklama Olayı

Eski eşinin motosikletini kundaklayan M.D. ve iki kişi tutuklandı. Olay güvenlik kamerasında.

Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman başlıyor? 2025 UEFA Şampiyonlar Ligi takvimi belli oldu

Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025 sezonunun başlangıç tarihi belli oldu. Yeni sezonda da milyonları ekran başına kilitleyecek mücadeleler, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Şampiyonlar Ligi’nde bu yıl temsilcimiz Fenerbahçe ve Galatasaray yer alıyor. Fenerbahçe 3. eleme turu ve play-offları geçmesi halinde gruplara kalacak. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi’ne direkt gruplardan katılacak. Peki, Şampiyonlar Ligi ne zaman başlıyor?

Diyarbakır’da uyuşturucu operasyonu: Bir ölü

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde uyuşturucu ticareti yapılacağı bilgisi üzerine düzenlenen operasyonda çatışma çıktı. Bir şüpheli hayatını kaybederken araçtaki diğer 2 şüpheli gözaltına alındı.

AKP’de İmralı rahatsızlığı: ‘Seçmene anlatamayız’ çekincesi

İmralı süreci kapsamında Meclis’te komisyon kurulması aşamasına geçilmesi, parti içinde huzursuzluğa yol açtı. Cumhuriyet’in edindiği bilgilere göre milliyetçi kökenli bazı AKP kurmayları, “Seçim sürecine girilirken böyle bir başlığın açılması milliyetçi seçmeni ürkütür. 2015’teki çözüm süreci travması hâlâ akıllarda” değerlendirmesini yapıyor.