Sakarya Belediye Başkanı Yangınla Mücadele İçin Bölgeye Gitti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Geyve’deki Orman Yangınıyla İlgili Çalışmaları Takip Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Geyve’de başlayan orman yangınının bulunduğu bölgeye giderek çalışmaları bizzat takip ediyor. Alemdar, “Tüm imkanlarımızla teyakkuza geçtik ve tüm ekiplerimizle koordine halinde bu tehlikeyi önlemek, yangını en kısa süre içinde söndürmek için çalışıyoruz” dedi.

Alemdar, Geyve Kozan ve Bozören’de başlayan orman yangınına ilk anonsun yapılmasının ardından bölgeye hareket etti. Büyükşehir Belediyesi’nden çok sayıda araç ve personel, orman yangınına müdahale için bölgeye sevk edildi. Başkan Alemdar, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Sakarya Valiliği koordinasyonuyla başlatılan müdahaleyi yerinde takip etti ve Büyükşehir operasyonunu ise bizzat yönetti.

Sakarya Valisi Rahmi Doğan, Sakarya İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve İl Jandarma Komutanı Nejdet Karaca ile bir araya gelen Alemdar, çalışmaları ve yangının boyutuyla ilgili son durumu birlikte inceledi. Büyükşehir’in tüm imkanlarının seferber edildiğini belirten Alemdar, tehlikenin bir an önce önlenmesi için gayretle çalıştıklarını vurguladı. Büyükşehir Belediyesi, bölgede diğer kurumlarla koordine halinde orman yangınına müdahale ediyor.

“Tüm imkanlarımızı seferber ettik”

Başkan Alemdar, “Tüm imkanlarımızla teyakkuza geçtik ve tüm ekiplerimizle koordine halinde bu tehlikeyi önlemek, yangını en kısa süre içinde söndürmek için çalışıyoruz. Nefesimiz, ormanlarımız hem şehrimiz hem de ülkemizin yarınları için her şeyden önemlidir. Biz de burada elimizden ne geliyorsa, alevlerin ilerleyişini önlemek için ne yapılması gerekiyorsa Sayın Valimiz, yetkili isimlerle koordine halinde yapıyoruz. Yangının civardaki yerleşim alanlarına sirayetini önlemek için tüm ekiplerimiz seferber olmuş durumda. Umuyoruz ki bu tehlike en kısa süre içinde önlenir” şeklinde konuştu. – SAKARYA

Related Posts

Cumhurbaşkanı açıkladı, komşuda su krizi patlak verdi: Son yüz yılın en düşük seviyesine indi

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, başkent Tahran’daki su krizine ilişkin, “Rezervlerimiz endişe verici bir durumda” dedi.

Yer: Konya! ”Bize iş yaptırmıyorsunuz” deyip polislere saldırdılar

Konya’da uygulama noktasının karşısındaki çorbacı çalışanları, ”Bize iş yaptırmıyorsunuz” diyerek polislere saldırdı. O ana ilişkin görüntüler güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yarış Spikeri Esen Gök’ten Üzücü Haber

39 yaşındaki Esen Gök, İstanbul’daki evinde ölü bulundu, Nazilli’de toprağa verildi.

ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi ve Ankara Büyükelçisi Tom Barrack: Hizbullah’ın silahsızlandırılması tamamen Lübnan’ın iç meselesi, İsrail’i adım atmaya zorlayamayız

ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi ve Ankara Büyükelçisi Tom Barrack: Hizbullah’ın silahsızlandırılması tamamen Lübnan’ın iç meselesi, İsrail’i adım atmaya zorlayamayız

Afyonkarahisar’da Değerlendirme Toplantısı

Vali Yiğitbaşı, il genelindeki çalışmalar ve projeleri değerlendirdi, koordinasyon artırıldı.

Samsunspor Hollanda Kampında

Samsunspor, Hollanda’da hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Reis’in yönetiminde antrenman yapıldı.