Durdurulan minibüsten 35 bin paket kaçak sigara çıktı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçak sigara operasyonu düzenledi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Ekipler, İzmit ilçesinde şüpheli gördükleri bir minibüsü takibe aldı ve arama yapıldı.

Minibüste yapılan detaylı aramada, toplamda 35 bin paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Araçta bulunan 2 kişi ise gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak şüpheliler hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında işlem başlatıldığı belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Bir süredir gözlerden uzaktaydı: Abdullah Gül o ülkede ortaya çıktı

Kameralardan uzak bir hayat sürmeyi tercih eden eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uzun bir aranın ardından yurt dışında görüntülendi. Özbekistan’a giden Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, ziyaretini sosyal medya hesabından paylaştı.

Almanya’dan bir ilk Litvanya’ya 5 bin asker konuşlandırıyor

ALMANYA İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilke imza atarak yurtdışında kalıcı asker konuşlandırmaya başladı.

İran Roma’daki ‘ABD’ görüşmelerinden memnun: En profesyonel müzakerelerdi

İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, ABD ile Roma’da yaptıkları müzakerelerin bu zamana kadarki “en profesyonel müzakere” turları olduğunu söyleyip, görüşmelerde ilerleme ihtimali bulunduğunu söyledi. “Pozisyonumuz gayet net ve bu tutumumuzun arkasındayız.” diyen İranlı Bakan, “Artık makul bir yolda olmamız bile başlı başına bir ilerlemedir.” diye konuştu.

Malta’da tarihi Türk Şehitliği’nin yakınındaki caddeye ‘Atatürk’ ismi verildi

Malta’nın Marsa kasabasında bulunan tarihi Türk Şehitliği’nin yakınındaki işlek bir caddeye, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adı verildi.

Sağlıkçılar yaralanan çocuğu eldiven balonla sakinleştirdi

Bursa’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu baba ile arkasındaki 2 çocuğu yaralandı. Yaralanan 2 yaşındaki çocuk hemşirenin muayene eldiveninden yaptığı balonla sakinleştirilmeye çalışıldı.

Trump Filistin’e verilen destek nedeniyle Harvard’a öğrenci alımını durdurdu

ABD’de Donald Trump yönetimi, Filistin’e destek gösterileriyle öne çıkan Harvard Üniversitesinin uluslararası öğrenci kabul programını “ilgili yasalara uymadığı” gerekçesiyle durdurdu. Trump, Harvard’a sağlanan 2,2 milyar dolarlık fonun ve 60 milyon dolarlık sözleşme bedelinin dondurulmasına da karar vermişti.