74 yıl birlikte yaşayıp 10 saat arayla göçüp gittiler

Sao Paulo’da 74 Yıl Süren Büyük Aşk Hikayesi

74 yıl önce Sao Paulo eyaletinde tanışan Odileta ve Paschoal, o gün bir tesadüf sonucu karşılaştılar. Odileta henüz 15 yaşındayken, Paschoal ise 18 yaşındaydı. Paschoal’ın elinde oynadığı küçük bir zincir, dikkatsizlik sonucu Odileta’nın koluna çarptı ve bu olay ikilinin arasında gülüşmelere neden oldu. Gülüşmeler ise kısa sürede büyük bir aşka dönüştü ve Nisan 1951’de mutlu bir evlilikle taçlandı.

Odileta ev hanımı olarak altı çocuğunu büyütürken, Paschoal bir kumaşçıda çalışarak ailesini geçindirdi. Yıllar geçtikçe çocukları, torunları hatta torunlarının çocukları oldu. Sevgi dolu bir aile kuran çift, şimdi ise dört kuşak halinde sevdikleri ardından yas tutuyor…

“Daima Birlikte Gideceklerini Söylerlerdi”

Damatları Luciano Leal, yerel basına verdiği demeçte şunları söyledi:

“Onlar her zaman sevgi dolu, yardımsever ve ayrım yapmadan herkese destek olan insanlardı. Birbirlerine duydukları sevgi, hayatlarının temelini oluşturuyordu. Bu sevgiyi çevrelerine yansıtmaktan asla vazgeçmediler.

Bu, adeta bir filme konu olabilecek bir aşk hikayesi. Daima birlikte gideceklerini söylerlerdi ve gerçekten de öyle oldu… Yaşadılar, sevdiler ve kazandılar. Bu muhteşem aşkın izinde güzel bir aile ve unutulmaz bir miras bıraktılar.”

Related Posts

Antalya’da Kadın Cinayeti Davasında Ağır Ceza Talebi

Antalya’da boşanma aşamasındaki eşi Fadim Temirhanoğulları’nı öldüren Savaş Temirhanoğulları ile birlikte yargılanan Fikret İnal için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Dava, kadın hakları savunucuları tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor.

MHP’de ‘süreç’ istifaları: Belediye meclisi üyesi, ‘MHP-AKP-DEM ittifakıyla yürümeyeceğim’ dedi

MHP’de ‘süreç’ istifalarının yeni adresi Trabzon oldu. Araklı Belediye Meclisi Ahmet Kaplan, “Bir Türk milliyetçisi olarak MHP-AKP-DEM ittifakının çıkmış olduğu yolda beraber yürümeyeceğim” diyerek MHP saflarından ayrıldığını duyurdu.

Suriye’de yine silahlar konuşmaya başladı | Dürzi-Arap Bedevi çatışması büyüyor: Onlarca ölü ve yaralı var!

Suriye’de yine silahlar konuşmaya başladı | Dürzi-Arap Bedevi çatışması büyüyor: Onlarca ölü ve yaralı var!

Rusya Donetsk’te 2 yerleşim birimini ele geçirdi

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesinde iki yerleşim biriminin kontrolünü ele geçirdiklerini bildirdi.

WSJ iddia etti… ‘Netanyahu İran’a saldırı izni aldı’

AMERİKAN Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump’a, İran’ın nükleer silah çalışmalarına yeniden başlaması halinde Tahran’a tekrar saldırabileceğini söyledi.

İstanbul’da alev alan hafif ticari araç küle döndü

İstanbul’da seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç küle döndü.