Mayısın ortasında lapa lapa kar yağdı

Kar Yağışı Kentte Etkili: İlkbaharın Sonunda Kar Şaşırttı

Erzurum’un merkezinde birkaç gündür süren sağanak yağış, bugün sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Mayıs ayının ortasında beklenmedik bir şekilde başlayan kar yağışı, sabah işe gitmek için dışarı çıkan vatandaşları şaşırttı.

İlkbahar mevsiminin son günlerinde yaşanan bu durum, araçların üzerini ve çatıları hafifçe beyaza bürüdü. Erzurum’un İspir ilçesine bağlı Gölyurt Geçidi ile Kars ve Ardahan’daki bazı dağlar da karla kaplandı.

Related Posts

Bakanlık yeni liste yayınladı! Milyonlarca insana sucuk, köfte diye kafa, sakaktat, gıda boyası yedirdiler

Tarım ve Orman Bakanlığı halk sağlığını tehdit eden taklit ve tağşiş ürünlere ve bu ürünleri üreten firmalara ilişkin yeni bir bilgilendirme yayınladı. Yayınlanan yeni listede bazı firmalar köfte, sucuk gibi ürünlerde sakatat, kalp, kanaklı et ve tek tırnaklı et kullandı

Netanyahu’nun oğlu açıkladı: Neden ABD’ye taşındı?

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, muhalif protestocuların kendisine yönelik “ölüm tehditleri” nedeniyle ülkeyi terk ederek ABD’ye taşındığını iddia etti.

İsrail’den Mescid-i Aksa’da “düğün provokasyonu”

İsrail yönetimi, Filistin topraklarına el koyan İsraillilerin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’nın avlusunda “düğün kutlaması” yapmasına izin verdi. Kudüs Valiliği, uygulamaya tepki gösterdi.

Azerbaycan’da 2 Rus gazeteci gözaltına alındı: Rusya, Büyükelçiyi bakanlığa çağırdı

Azerbaycan’da Rus medya ağı Russia Today’in Bakü’deki kolu olan Sputnik Azerbaycan ofisine düzenlenen operasyonda, Rusya Federal Güvenlik Servisi’nden (FSB) 2 görevli gözaltına alındı. Bunun üzerine Rusya, Azerbaycan’ın Moskova Büyükelçisi Rahman Mustafayev’in bakanlığa çağrıldığını duyurdu.

Cemil Tugay’dan kurultay mesajı: ‘Siyasi Partiler Kanunu açık’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ve 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davaya ilişkin, “Siyasi Partiler Kanunu açıktır, seçim mevzuatı ortadadır. Bu tür bir tartışmanın olması kabul edilebilir değildir, meşru değildir, hukuki değildir” ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı cezaevinden açıkladı! İşte Cumhur İttifakı’nın oy oranı…

Gazeteci Fatih Altaylı Silivri Cezaevi’nden gönderdiği mektupta AKP’nin ve Cumhur İttifakı’nın oy oranını açıkladı.