Diyarbakır’ı karıştıran ‘Bukalemen’ yakalandı

Diyarbakır‘da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri’nin misafirhanesinde kılık değiştirerek hırsızlık yapan ‘Bukalemun’ lakaplı S.Ç., polis ekiplerince yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hastanede yaşanan hırsızlık olaylarını aydınlatmak için güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

ÖNCE ERKEK SONRA KADIN

Şüphelinin önce erkek yatakhanesine girerek bir cep telefonu çaldığı, ardından kadınlar tuvaletinde kıyafet değiştirerek kadın kılığına girdiği belirlendi. Daha sonra başına eşarp takıp etek giyerek kadın misafirhanesine geçen şüphelinin burada iki cep telefonu daha çaldığı tespit edildi.

Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için kadın misafirhanesinde bir hafta bekledi. Yeniden misafirhaneye gelen S.Ç., burada suçüstü yakalandı. Kadın kıyafetlerini mescitten aldığını ve tuvalette üstünü değiştirdiğini itiraf eden şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

ABD: Eğer Gazze’de ateşkes olursa, açıkçası herkesin kabul ettiği unsurlar olacak

ABD: Eğer Gazze’de ateşkes olursa, açıkçası herkesin kabul ettiği unsurlar olacak

Başkan Tugay’dan İzmir’deki operasyonla ilgili açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, operasyon hakkında açıklama yaptı. Tugay, “Soruşturmanın siyasi amaçlı olduğu kanaatindeyim” dedi.

Rusya’da ölen askerlere veda… Kim’in gözleri doldu

Kuzey Kore’de, Rus ordusu saflarında savaşırken hayatını kaybeden Kuzey Koreli askerler için anma töreni düzenlendi.

Shakira ile Epson arasında ilham verici ortaklık

Küresel baskı ve projeksiyon teknolojileri lideri Epson, dünyaca ünlü müzik yıldızı, girişimci ve yenilikçi kişiliğiyle tanınan Shakira’yı Orta Doğu, Türkiye, Afrika, Orta Asya ve Batı Asya META-CWA bölgeleri için resmi marka elçisi olarak duyurdu. 1 …

Yangın gitti arkasında enkazı kaldı! ‘Burada nasıl yaşanır artık’

İzmir’in Menderes ilçesi Kuyucak Mahallesi ile Seferihisar ilçesinde başlayan yangın büyük oranda söndürülürken yerleşim yerlerine de sıçrayan yangın ardında harabe bıraktı. Yangının büyük hasarlara neden olduğu Seferhisar Doğankent Sitesi sakinleri ise gördükleri manzara karşısında şoke oldu.

Bakanlık yeni liste yayınladı! Milyonlarca insana sucuk, köfte diye kafa, sakaktat, gıda boyası yedirdiler

Tarım ve Orman Bakanlığı halk sağlığını tehdit eden taklit ve tağşiş ürünlere ve bu ürünleri üreten firmalara ilişkin yeni bir bilgilendirme yayınladı. Yayınlanan yeni listede bazı firmalar köfte, sucuk gibi ürünlerde sakatat, kalp, kanaklı et ve tek tırnaklı et kullandı