Gemlik’in parklarda çevresi değişiyor

BURSA (İGFA) – Ekipler, yıpranmış banklar, kamelyalar ve tadilat gerektiren noktaların bakımını yaparken, vatandaşların sıkça vakit geçirdiği alanları daha temiz ve estetik hale getiriyor. Kamelyalar, banklar, oturma grupları ve benzeri donatılar verniklenip boyanarak yenileniyor.

Ayrıca, Kuvayimilliye Bulvarı ve Dereboyu’ndaki yeşil alanlarda düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yol kenarlarında oluşan çöküntü ve tümsekler düzeltilirken, engebeli bölgelerde toprak tesviyesi yapılarak alanlar daha düzenli bir görünüme kavuşturuluyor.

Öte yandan, Umurbey’de ot biçme çalışmaları da sürüyor. Bu sayede alanlar daha bakımlı hale gelirken, böcek ve diğer zararlıların çoğalması da önleniyor. Gemlik Belediyesi, çevre düzenleme ve bakım çalışmalarına ilçe genelinde devam edecek.

Related Posts

Rusya’da ölen askerlere veda… Kim’in gözleri doldu

Kuzey Kore’de, Rus ordusu saflarında savaşırken hayatını kaybeden Kuzey Koreli askerler için anma töreni düzenlendi.

Shakira ile Epson arasında ilham verici ortaklık

Küresel baskı ve projeksiyon teknolojileri lideri Epson, dünyaca ünlü müzik yıldızı, girişimci ve yenilikçi kişiliğiyle tanınan Shakira’yı Orta Doğu, Türkiye, Afrika, Orta Asya ve Batı Asya META-CWA bölgeleri için resmi marka elçisi olarak duyurdu. 1 …

Yangın gitti arkasında enkazı kaldı! ‘Burada nasıl yaşanır artık’

İzmir’in Menderes ilçesi Kuyucak Mahallesi ile Seferihisar ilçesinde başlayan yangın büyük oranda söndürülürken yerleşim yerlerine de sıçrayan yangın ardında harabe bıraktı. Yangının büyük hasarlara neden olduğu Seferhisar Doğankent Sitesi sakinleri ise gördükleri manzara karşısında şoke oldu.

Bakanlık yeni liste yayınladı! Milyonlarca insana sucuk, köfte diye kafa, sakaktat, gıda boyası yedirdiler

Tarım ve Orman Bakanlığı halk sağlığını tehdit eden taklit ve tağşiş ürünlere ve bu ürünleri üreten firmalara ilişkin yeni bir bilgilendirme yayınladı. Yayınlanan yeni listede bazı firmalar köfte, sucuk gibi ürünlerde sakatat, kalp, kanaklı et ve tek tırnaklı et kullandı

Netanyahu’nun oğlu açıkladı: Neden ABD’ye taşındı?

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, muhalif protestocuların kendisine yönelik “ölüm tehditleri” nedeniyle ülkeyi terk ederek ABD’ye taşındığını iddia etti.

İsrail’den Mescid-i Aksa’da “düğün provokasyonu”

İsrail yönetimi, Filistin topraklarına el koyan İsraillilerin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’nın avlusunda “düğün kutlaması” yapmasına izin verdi. Kudüs Valiliği, uygulamaya tepki gösterdi.