Los Angeles’taki yangınlarda Mel Gibson’ın evi kül oldu

Los Angeles Yangınları Ünlüleri de Vurdu

California’nın Los Angeles kentinde meydana gelen yangınlar, bölgedeki 10 binden fazla yapıya hasar vererek etkisini sürdürüyor. Hollywood’un birçok ünlüsünün konutunun da bulunduğu yapılar arasında ciddi zararlar meydana geldi.

The Hill’in aktardığı habere göre, ünlü oyuncu Mel Gibson da yangınlar sebebiyle evini kaybedenler arasında yer aldı. Gibson, yangınla ilgili haberleri ünlü podcast sunucusu Joe Rogan’ın programına konuk olduğu Texas eyaletinde öğrendiğini belirterek, “Çok duygusal bir durumdu. Daha önce hiç böylesine büyük bir yangınla karşılaşmamıştım” şeklinde konuştu.

Yangında evlerini kaybeden diğer ünlülerden Billy Crystal ise 1979 yılından beri eşiyle yaşadığı evin yanması nedeniyle derin üzüntü içinde olduğunu ifade etti. Crystal, “Evin her köşesi sevgiyle doluydu. Ancak güzel anılarımızı kimse elimizden alamaz. Çocuklarımızın ve arkadaşlarımızın desteğiyle bu süreci atlatacağız” şeklinde konuştu.

Oyuncu Jeff Bridges’ın menajeri ise ailelerine ait bir evin yangında zarar gördüğünü açıkladı.

Los Angeles’ı kasıp kavuran yangınlarda daha önce Paris Hilton, Mandy Moore ve Cary Elwes gibi birçok ünlünün evlerini kaybettiği biliniyordu.

Related Posts

Romanya Başbakanı Ciolacu seçimde beklediği başarı gelmeyince istifa etti

Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu, dün gerçekleştirilen seçimde iktidar koalisyon adayının istenilen başarıyı elde edememesinin ardından görevinden istifa etti. Ciolacu, ayrıca partisinin cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda hiçbir adayı desteklememe kararı aldığını duyurdu.

Harçlığını çıkarmak için gitti şirket kurdu

New York’ta yaşayan bir lise öğrencisi yan ek iş sayesinde iş sahibi oldu. Harçlığını çıkarmak isteyen öğrenci şimdi ayda 20 bin dolar kazanıyor.

Kıbrıs gazetesinden iddia: ‘Erdoğan’ın açılışı için Türkiye’den KKTC’ye götürülenler dönüşte birbirine girdi’

Erdoğan’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki külliye açılışının kalabalık olmayacağı endişesiyle Türkiye’den bin kişinin özel uçakla götürüldüğü iddia edildi. Götürülenlerin dönüşte havalimanında ‘içki-sigara’ için kavga ettiği öne sürüldü.

Ayşe Barım’ın ilk kez mahkemeye çıkacağı tarih belli oldu

Gezi Parkı soruşturmasında Ayşe Barım hakkında “Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım” suçundan 30 yıla kadar hapsi istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Barım ilk kez 7 Temmuz’da ilk kez mahkemeye çıkacak.

Lady Gaga’nın Brezilya’daki 2 milyon seyircili konserinde bombalı saldırı engellendi

Lady Gaga’nın Brezilya’daki 2 milyon seyircili konserinde bombalı saldırı engellendi

Özgür Özel faturaları sorduğu başkandan yanıt: Vatandaştan tepki gecikmedi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Konya’da “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’li belediyeleri su faturaları üzerinden hedef aldığı açıklamalarına yanıt verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir