Header

DŽENAN GLAVINIĆ PROŠAO U TREĆI KRUG: Karleuša je bila ljuta

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dženan Glavinić iz Živinica je direktno u trećem krugu. On je pod mentorstvom Đorđa Davida, a uspješno je prošao u nastavak takmičenja. Pjevač govori o tome zašto je ostao bez glasa Jelene Karleuše, te kako izgledaju pripreme za nastup. Student je Ekonomskog fakulteta, a svira harmoniku i gitaru

-Utisci su odlični. Prezadovoljan sam kako sam pjevao i nastupom. Naravno uvijek može bolje. Mentor me je nahvalio puno. Zahvalio mi se na ozbiljnom pristupu i jako mu je drago da je iz njegov grupe direktno neko prošao. Imali smo prilike da razgovaramo nakon nastupa –kaže Dženan, i govori o saradnji sa Đorđem Davidom.

-Saradnja je bila odlična. Đorđe je prije svega prijatelj. Svima nama koji smo u njegovoj u grupi. On se bori za nas savjetuje nas mnogo i ja sam prezadovoljan svojim mentorom – dodaje Dženan, a na komentar Jelene Kareluše da je bilo bez energije ima odgovor.

-Jelena je bila jako ljuta zbog prethodne dvije njene kandidatkinje koje nisu prošle poslije kojih sam ja nastupao. Vjerovatno je to presudilo i držala je ta ljutnja. Nisam dobio glas i rekla je to čisto bez razmišljanja, jer ne bih dobio ni tih pet glasova da nisam bio odličan. Moj mentor se naravno ne slaže ni najmanje s njom, jer je to rečeno bez ikakvih razloga, nema objašnjenja zašto je to rekla. Svi su ostali prezadovoljni bili. Bosanac je u početku prve pjesme ustao i počeo aplaudirati – kaže Dženan.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

POVEZANO ...