Header

Severina dogovara promociju u Sarajevu

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Severina Kojić (47) protekli period vrijedno je radila na novom materijalu. Nedavno je objavila numeru „Halo“, koja je ujedno i naslovna pjesma novog albuma.

Reakcije fanova

Tekst i muziku radio je popularni sarajevski dvojac Jasmin Fazlić, alijas Jala Brat, i Amar Hodžić, alijas Buba Corelli. Njih dvojica sa Severinom već neko vrijeme sarađuju i to vrlo uspješno.

Album će najprije biti dostupan putem online platformi, kao što su Deezer, Spotify, iTunes, dok će u izdanju „Dallas Recordsa“ biti objavljen u drugoj polovini februara.

– Ovo je digitalna verzija albuma i Severina je zadovoljna reakcijama fanova, posebno nakon objave pjesme „Kuma“. Sretna je što je dobila pozitivne komentare i brojne preglede na internetu. Album će ovih dana biti objavljen, termin se dogovara s diskografskom kućom, pa ćemo vidjeti kada će i u koju zemlju ići – kazao nam je Severinin menadžer Tomislav Petrović.

Veselje i tuga

Severina je itekako uzbuđena zbog albuma koji je svjetlost dana ugledao sedam godina nakon materijala „Dobrodošao u klub“.

– Ljudi moji, koliko sam nestrpljiva, jedva čekam da čujete cijeli album! Sedam objavljenih i deset potpuno novih pjesama. Za sve i svakoga, za veselje i tugu, za sve prigode i generacije, za sve vjere i nacije – poručila je Severina svojim fanovima na društvenim mrežama.

Kako saznajemo, promocija albuma bit će održana i u Sarajevu. Ipak, datum i lokacija još nisu poznati, jer pjevačica trenutno sa svojim timom usklađuje datume, ali se špekulira da bi to moglo biti na proljeće.

Štedjeli na snimanju spota? 

Za spot „Kuma“ iskorišteni su snimci Severininog vjenčanja s Igorom Kojićem, s kojim je u braku četiri godine. Svadbi su prisustvovale neke od najvećih muzičkih zvijezda regiona poput Gorana Bregovića Brege, Lepe Brene, Harisa Džinovića, Saše Matića, Željka Joksimovića…

Pojedini mediji su se našalili na taj račun i zapitali se je li Severina na taj način, ustvari, željela da uštedi na snimanju spota, iako su Igor i ona za vjenčanje iskeširali više od 50.000 eura.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

POVEZANO ...