Header

ŠOK NA NASTUPU! Skandirali joj: Jeco, pokaži nam mladež

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jelena Karleuša nastupila je preksinoć u svečanoj sali u predgrađu Amsterdama, a odmah po izlasku na scenu muškarci koji su se našli u publici su je žestoko isprovocirali, aludirajući na njenu aferu.

– Kada je izašla na scenu, Karleušu je dočekao vrisak iz publike, a nakon što je otpjevala prvu pjesmu, doživjela je šok! Muškarci koji su se našli u publici počeli su da joj dovikuju glasno: “Jeco, pokaži nam mladež!” Iako je Jelena odlučila da ih ignoriše, oni nisu prestajali da joj dobacuju, pa su joj govorili:”Čiji je veći, reci nam, Jeco!” Iako je stoički podnosila prozivke nekoliko minuta, Karleuša ipak nije mogla da se obuzda, pa se društvu koje joj je dobacivalo isplazila – otkriva za Srpski telegraf izvor koji se našao na licu mjesta te večeri i uvjerava da je pop pjevačica nakon što je pretrpjela žestoke uvrede tražila da ode na pauzu ranije nego što je bilo planirano po protokolu.

– Karleuša nije mogla da sakrije bijes, otišla je na pauzu ranije i rekla svojim saradnicima da će se sama obračunati sa momcima koji su je prozivali. Govorila je: “Kakvi seljaci, katastrofa! Ima da im siđem dole, pa da vide na koga su se zaletjeli.” Bila je bukvalno na ivici suza jer i dalje nije došla sebi nakon što joj je Ognjen zabio nož u leđa. Ipak, saradnici su uspjeli da je smire i zamolili su je da ne pokazuje srednji prst, kao što ima običaj na nastupima, jer će se još više ukopati – uvjerava sagovornik i ističe da se Karleuša potom smirila i vratila na scenu.

– Nakon pauze, koja joj je bila prijeko potrebna, Karleuša se izduvala i nastavila da pjeva kao da se ništa nije ni dogodilo. Obezbjeđenje je upozorilo momke koji su Karleuši dobacivali da će biti izbačeni ako nastave da je provociraju, a onda su i oni odlučili da spuste loptu – tvrdi izvor i zaključuje da su se domaćini sale u kojoj je Karleuša nastupala odlučili da se izvine pjevačici zbog ispada gostiju, pa su joj dali poklone.

– Nakon nastupa menadžeri sale su poklonili Jeleni buket ruža i velikog plišanog medu uz izvinjenje za neprimjereno ponašanje gostiju, na koje, kako su rekli, nisu mogli da utječu. JK im se zahvalila i rastali su se u dobrom raspoloženju – zaključuje izvor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

POVEZANO ...