Header

K i Darko Kostić godinama u svađi, evo kako su se pomirili

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pjevačica Jelena Karleuša dugo je sarađivala sa kreatorom Darkom Kostićem, koji joj je i kumovao na vjenčanju sa fudbalerom Duškom Tošićem u junu 2008. godine, a o prekidu njihove saranje, ali i prijateljstva, godinama se priča.

Jelena Karleuša sinoć je iznenadila sve, kada se na dočeku 2019. godine pojavila u kreaciji koju potpisuje Darko, pa se uveliko spekuliše u kakvom su danas odnosu članica žirija “Zvezda Granda” i modni dizajner.

Ovo nije prvi put da je JK “pljunula pa polizala”, pa je tako bilo i sa njenim ni manje ni više nego kumom. Kreator Darko Kostić, koji je bio u pritvoru zbog optužbi za polno uznemiravanje, očigledno se nakon tog skandala vraća u velikom stilu, i to pomirenjem sa Jelenom.

Podsjetimo, Karleuša je jednom prilikom istakla da nije u kontaktu sa Kostićem, pa je on u emisiji “Ekskluziv” prije nekoliko godina rekao:

– Ja trenutno ne mogu da pratim to šta ona radi. Prosto ne mogu da stojim iza toga.

– Mislim da je Darko veoma talentovan kreator, ali isto tako mislim da sam i ja veoma doprinjela njegovom medijskom uspijehu. Svi znaju da sam ga na sva usta hvalila i pominjala u medijima. To što on ima ovakvo ili onakvo mišljenje o meni je njegova lična stvar – navela je svojevremeno Jelena.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

POVEZANO ...