Header

POLICIJA OPKOLILA BOLNICU U KOJOJ LEŽI DARKO LAZIĆ: Opsadno stanje, pokušavaju da spriječe tragediju!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pjevač Darko Lazić i dalje se nalazi u KBC “Zemun”, a zbog njega je angažovana i policija koja je opkolila bolnicu, piše Alo.rs.

Naime, kako izvor iz bolnice otkriva, zbog pjevačevih problema sa narkoticima, nekoliko dilera pokušalo je da unese nedozvoljene supstance u Darkovu sobu, zbog čega su morali da angažuju organe reda.

-Haos je zbog Darka u bolnici. Malo je sve preuveličano ali policija mora da stoji i vodi računa o tome šta se unosi u bolnicu. Već su pokušavali da unesu nedozvoljene supstance- otkrio je izvor.

Podsjetimo, pored brojnih problema sa prelomima kostiju, unutrašnjim krvarenjem, otkazivanjem organa i hematomima po tijelu, ljekari imaju problem i sa apstinencijalnom krizom kroz koju pjevač prolazi od momenta kad se probudio iz vještačke kome.

U javnost je prije nekoliko dana dospjela informacija da je Lazić od doktora tražio da mu “donesu nešto”, pa su po svoj prilici njegovi prijatelji odlučili da mu ispune želju, vjerovatno nesvesni da bi to moglo dodatno da mu ugrozi život, pa možda čak i izazove tragediju jer je njegov organizam a pogotovo pluća u strašno lošem stanju.

U ponedjeljak je jedan muškarac pokušao da unese nedozvoljene supstance ali ga je medicinska sestra primjetila i odmah pozvala obezbjeđenje.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

POVEZANO ...